Driftstimer / konsulent-timer

Vi tar store og små oppdrag på timebasis - alt som kan være knyttet til Linux-drift og drift av programpakker og systemer som kjører på Linux, FreeBSD og OpenBSD.

Driftstimer

Standard timepriser er:

  • Kr. 1175,- for frittstående prosjekter fra kunder uten øvrige driftsavtaler.
  • Kr. 1050,- for prosjekter over 20 timer, eller for kunder vi har driftsavtale med fra før.
  • Kr. 950,- for prosjekter over 20 timer for kunder der vi også har driftsavtale.

Vi løser alle oppdrag som et team, dvs. at vi alltid er flere i dybden både på kapasitet og kompetanse.

Vi kan estimere jobber; prosjekter på over 8 timer kan vi som regel gi bindende tilbud på.

Ved kort varsel uten driftsavtale, eller ved kvelds/helge-arbeid gjør vi av og til et påslag i pris i dialog med kunden.

Ta kontakt eller bestill et tilbud på ditt oppdrag!

KUNDECASE PÅ DRIFTSTIMER:
Stripe AS
Effekter, 3D og postproduksjon

 

Andre som kjøper driftstimer av oss inkluderer:

Teknograd AS
Kontordrift, Mac, serverdrift for Windows
 
Crypho AS
nettsider & intranett
 
Visma Collectors AS
Programvare for økonomi og administrasjon
 
Nidelven IT Ltd.
Zope/Plone Consulting
 

Eksempel 1: Problem med server. Har du en server som ikke fungerer som den skal eller ikke yter bra nok? Vi kan undersøke, evt. feilrette og foreslå tiltak. 


Eksempel 2: Open source / fri programvare. Vi kan installere eller sette opp en programpakke for deg på din server, eller finne ut av hvorfor en installasjon ikke fungerer som forventet. 


Eksempel 3: Driftskrise. Hvis du har et aktutt problem med en tjeneste og server og trenger eksperter som kan komme inn og bistå eller ta over - da er driftstimer fra oss perfekt. Merk at vi ikke kan garantere responstid uten driftsavtale og at kort varsel kan bety høyere pris.


Eksempel 4: Underkapasitet. I situasjoner der man i perioder ikke har nok kapasitet internt kan vi trå til for å fylle på. Dette kan være ved sykdom og ferie eller dersom dere har stor ekstra pågang fra deres egne kunder.


Noen av oppdragene som kunne vært løst vha. driftstimer kan vi også levere som standardttjenester til bedre vilkår - les egen artikkel om dette: Andre tjenester

 

Vilkår:

Merk at alt arbeid levert innenfor driftstimer kommer uten garantier og ansvar, utover at arbeidskraften som leveres skal være kompetent og arbeidstiden skal brukes på korrekt oppgave.

Dette innebærer f. eks. at det ikke følger noen garantier i etterkant om et reparert system sin videre funksjon, eller en installert programpakke sin stabilitet.

Ved behov for garanterte løpende resultater må man tegne separate løpende driftsavtaler - se f. eks.: Serverdrift-pakke