En case for å ikke drifte selv

Ekstern drift kan være rimelig

Dine servertjenester kan være svært forretningskritiske for deg. Verdien av å holde tjenestene best mulig driftet og hostet burde være stor.

Copyleft Operations kan i de aller fleste tilfelle levere bunnsolid drift og hosting til en svært lav pris sammenlignet med poster som f. eks. husleie og lønnskostnader i en vanlig norsk bedrift.

Intern drift kan være dyrt

Dersom man drifter internt, men uten å egentlig ha et operativt drifsapparat, så står man fort i en farlig posisjon ved sykdom og ferier, eller ved hendelser som havner utenfor den kompetansen og kapasiteten man selv har. Når krisen kommer kan det gå hardt utover kunder, ansatte og økonomien. 

Spørsmålet: Klarer man egentlig selv å være årvåken 24/7, være sikker på at backup fungerer, forsvare mot hacker-angrep, ha reservedeler og beredskapsplaner klare, og holde seg oppdatert på den faglige utviklingen? Har man oversikt på alle domener, passord, server-kontoer når noen slutter? 

For enkelte er svaret ja - men de reelle kostnadene bak vil da som regel være store - i lønnskostnader, slitasje på ansatte og kundeforhold, og i risiko. Og like viktig, kostnadene vil ikke være forutsigbare.

For de fleste er svaret nei - og da kan Copyleft Operations være løsningen: Man kan sette ut drift til oss trygt, uten å bli fremmedgjort av systemer og grensesnitt, arrogante konsulenter eller nye kontaktpersoner hver dag. 

Vår idéelle samarbeidsform er en avtale med en lav fast kostnad som løper over lang tid - der incentivene blir riktige for begge parter, og vi kan konsolidere og bygge god drift og stabilitet - helt forutsigbart. Les mer om våre tjenester: Tjenester. 

Hvorfor Copyleft Operations?

Det finnes mange driftsleverandører - men vi mener vi er spesielle: Hvorfor oss?