Fast forutsigbar pris - ingen bekymringer

Vårt hovedprodukt er en pakke som dekker full serverdrift for små og mellomstore bedrifter og organisasjoner, med 1 til 10 servere. 

Serverdrift-pakkeVi tar en fast pris pr. måned - fra kr. 5.000,- til kr. 20.000,- og leverer alt kunden trenger av servere, hosting, nettverk, overvåkning, backup, osv.

Pakken gir deg som kunde full forutsigbarhet på kostnader kombinert med trygghet på tjenesten. For en pris som svært lav sammenlignet med f. eks. husleie og lønnskostnader sikrer du den forretningskritiske driften.

For en fast lav pris pr. måned får man blant annet:

  • Dedikerte virtuelle servere på vårt datasenter. Les mer.
  • Antall servere og kapasitet tilpasser vi etter behov, uten at det påvirker prisen direkte - vi finner de mest fornuftige alternativene ut ifra et faglig perspektiv.
  • Nettverkskapasitet med gode burst-nivåer og rom for topper og spesielle trafikksituasjoner uten at prisen påvirkes.
  • Offsite daglig backup av høyeste kvalitet, inkludert versjonerte kopier bakover i tid. Les mer.
  • Automatisk overvåkning av tjenester, operativsystem og applikasjoner med varsling til vår døgnvakt.
  • Drift og vedlikehold av operativsystem, grunntjenester og evt. også dine applikasjoner (påvirker pris) - inkludert sikkerhetsfikser.
  • Rådgivning og mindshare fra våre erfarne driftsteknikere, som pga. serverdrift-pakken vil ha aktiv kjennskap til din løsning. 
  • Stor grad av fleksibilitet for spesielle behov, f. eks. knyttet til nettverksstruktur, lagringskapasitet, backup, osv.

 

Ta kontakt eller bestill et tilbud for dine driftstjenester!

 

KUNDECASE PÅ SERVERDRIFT-PAKKE:
Crypho AS
Crypho AS - kryptert chat og filoverføring

 

Andre kunder på denne tjenesten hos oss i dag inkluderer:

Bredbåndsguiden AS
Finn riktig bredbånd i Norge
 
Crypho AS
Fagsystem og nettsider for kultursektoren
 
Mobile Security Solutions AS
Mobile Security Solutions AS 
 
Gubemusic AS
24bit FLAC kuratert DRM-fri musikk
 


Eksempel 1:
Webbyrå. Her vil man ofte ha mange sluttkunder med diverse domener, nettsteder og hostingkrav. I praksis kan webbyrået bli sittende som en indirekte driftsleverandør - men med serverdriftpakke kan man overlate det hele til Copyleft Operations.


Eksempel 2: Teknologibedrift. Vi har mange kunder som primært arbeider med utvikling og markedsføring av sine produkter, men som ofte må yte driftstjenester knyttet til dette uten at de er rigget for det. Serverdriftpakke-produktet passer helt perfekt her - med forutsigbar kostnad og høy kvalitet.


Eksempel 3: Offentlig institusjon. I det offentlige er mye av den grunnleggende infrastrukturen Microsoft-baserte, og man har ofte eget driftsapparat for dette. Linux-relaterte systemer kan falle mellom to stoler, og da står Copyleft Operations klar til å ta imot!


Eksempel 4: Forening. I foreninger er det viktig å holde administrasjonen effektiv og fokusert på kjernevirksomheten. Man har oftere utskiftning av nøkkelpersoner enn i bedrifter, og man har et sterkt behov for å ha forutsigbare kostnader. Serverdriftpakken vår er midt i blinken.